Asiakirjat ja muut toimeksiannot – asianajotoimistomme palvelee Lahden ja Heinolan seudulla

Ota yhteyttä

Lahdessa ja Heinolassa toimiva Asianajotoimisto Lehtinen & Koponen Oy tarjoaa laaja-alaista lakiasioiden asiantuntemusta yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille kautta Suomen. Otamme vastaan erilaisia toimeksiantoja, kuten asiakirjojen laatimista, ja autamme esimerkiksi huoneenvuokraukseen, liiketilojen vuokraukseen ja maanvuokraukseen liittyvissä asioissa.

Kattavaa oikeudellisten kysymysten osaamista

Palvelemme monipuolisesti perhe- ja perintöoikeutta, lapsioikeutta, rikos- ja riita-asioita, työoikeuden asioita sekä yhdistys- ja yritysoikeutta koskevissa asioissa. Otamme vastaan monenlaisia toimeksiantoja yksityishenkilöiltä, yrityksiltä ja yhteisöiltä.

 

Avustamme tarvittaessa myös muun muassa erilaisten asiakirjojen laatimisessa, saatavien perinnässä, huoneenvuokraukseen ja liiketilojen vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä, maanvuokraukseen liittyvissä asioissa sekä maaoikeusasioissa. Tarvittaessa asiantuntijamme antavat apua myös hallintovalitusten ja hallintoriitojen hoitamisessa. Asianajajamme ovat myös osaavia rikos- ja riita-asioiden sovittelijoita.

Tutustu asianajajiimme

Apua asiakirjojen laatimiseen

Avustamme erilaisten asiakirjojen ja sopimusten laatimisessa. Meiltä saat esimerkiksi seuraavat asiakirjat:

  • lahjakirjat

  • osituskirjat

  • perinnönjakokirjat

  • työsopimukset

  • haastehakemukset

  • sopimukset lapsen huollosta, tapaamisesta ja elatusavusta

  • kiinteistöjen ja asuntojen kauppakirjat

  • vuokrasopimukset

  • osakassopimukset.

Hyvin laadittu kirjallinen sopimus ehkäisee jo ennalta mahdollisten riitojen syntymistä. Kokeneina sopimusten laatijoina varmistamme, että sopimus on pätevä. Lisäksi selitämme sopimuksen oikeudellisen merkityksen sinulle. Osaamme neuvoa myös esimerkiksi sopimuksen verovaikutuksista. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja sovi aika!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Ota yhteyttä ja varaa aika asianajajallemme. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian. Voit asioida kanssamme toimistoissamme Lahdessa ja Heinolassa tai etäyhteydellä sinulle sopivasta paikasta.

 

Alkuneuvottelun aikana selvitämme, minkälaista lainopillista apua tarvitset ja mitkä ovat asian hoitamisesta sinulle aiheutuvat kustannukset. Etsitään yhdessä paras mahdollinen ratkaisu tilanteeseesi.

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.