Asianajaja auttaa kiinteistö- ja asuntokauppariita-asioissa Lahdessa ja Heinolassa

Ota yhteyttä

Löy­tyi­kö hankkimastasi asun­nos­ta tai kiin­teis­tös­tä ikä­vä yl­lä­tys? Asianajotoimisto Lehtinen & Koponen Oy tarjoaa asianajajan apua kiinteistö- ja asuntokauppariita-asioihin Lahden seudulla, Heinolassa ja muualla Suomessa. Autamme esimerkiksi kaupan virheisiin liittyvien korvausvastuiden selvittämisessä sekä asunto- ja kiinteistökauppojen purkamiseen liittyvissä vaatimuksissa.

Asiantuntemusta asunto- ja kiinteistökauppariitoihin

Asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvät kysymykset, kuten kaupan virheisiin liittyvät korvausvastuut tai vaikkapa asunto- ja kiinteistökaupan purkamiseen liittyvät vaatimukset on hyvä ratkaista asiantuntijan avulla. Toimistomme asianajajilla on erityisosaamista myös näissä kysymyksissä. Ennen kiinteistön kauppaa on hyvä varmistaa, että kauppakirjaan on merkitty kaikki tarpeellinen, jotta myöhemmin eteen tulevat ongelmat voidaan välttää.

Tavanomaisia toimeksiantojamme asunto ja kiinteistökysymyksissä ovat esimerkiksi:

  • kiinteistökauppaan tai asuntokauppaan liittyvien asiakirjojen laatiminen

  • reklamaation tekeminen ilmenneistä virheistä tai vastineen laatiminen annettuun reklamaatioon

  • sovintoneuvotteluiden käyminen osapuolten puolesta riitatilanteessa

  • osapuolen avustaminen riitaoikeudenkäynnissä.

Hoidamme kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyviä riita-asioita kaikissa oikeusasteissa tarvittaessa eri puolilla Suomea.

Pyydä lisätietoja

Asunto- ja kiinteistökaupan virheet

Asunto- ja kiinteistökaupoissa riitoja aiheuttavat sellaiset asunnon virheet, kuten kosteusvauriot, taloyhtiön remontit tai rakennusvirheet. Jos ostaja löytää asunnosta piilevän virheen, hän voi hakea hinnanalennusta. Hinnanalennuksen lisäksi voidaan esittää vahingonkorvausvaatimus myyjälle, jos asiaan liittyy myyjän tuottamus, eli esimerkiksi tietoisuus virheestä.

 

Toimistomme lakimiehet auttavat ammattitaidolla kaikkiin kiinteistöjen ja asuntojen virheisiin, ostajan ja myyjän vastuisiin sekä esimerkiksi kosteusvaurioihin ja sisäilmaongelmiin liittyvien asioiden selvittelyssä. Lakimiehemme hoitavat riidan sovittelemisen neuvotellen tai oikeudessa. Pyrimme löytämään sinun kannaltasi mahdollisimman oikeudenmukaisen ja tyydyttävän ratkaisun.

 

Jos epäilet kaupan kohteessa laatuvirhettä, kannattaa ottaa yhteyttä asianajajiimme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, ettet menetä oikeuttasi hakea hinnanalennusta tai muuta korvausta.

Kysy lisää

Monipuolista palvelua riita-asioissa

Toimistomme tarjoaa kattavaa apua erilaisiin yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden rikos- ja riita-asioihin. Saat meiltä apua myös muun muassa avioeroon ja lapsiin, testamenttiin ja perinnönjakoon sekä esimerkiksi työelämään liittyviin lakiasioihin. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

Palvelut

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.