Osaavaa apua työelämän lakiasioihin Lahden ja Heinolan seudulla

Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Lehtinen & Koponen Oy tarjoaa ammattitaitoista apua työelämän lakiasioihin Lahden ja Heinolan seudulla sekä muualla Suomessa. Palvelemme sekä työntekijöitä että työnantajia. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Työoikeuden tuntemusta

Työsuhteisiin liittyvät oikeudelliset kysymykset ovat yksi osaamisalueemme. Asianajajamme neuvovat työsuhteen solmimiseen, työsuhteen päättämiseen ja esimerkiksi YT-neuvotteluihin liittyvissä kysymyksissä – ne ovat meille tuttuja. Vaikeisiinkin tilanteisiin, kuten työsuhteen purkamiseen tai irtisanomiseen liittyvät asiat, selviävät parhaiten ammattilaisen avustuksella.

Tavanomaisia toimeksiantojamme työoikeuden alueella ovat:

  • työsopimuksien laatiminen, työsopimusneuvottelut

  • varoitusmenettely ja asiakirjojen laatiminen

  • työsuhteen päättäminen irtisanomisella tai purkamisella

  • perusteettomaan irtisanomiseen tai purkamiseen liittyvät asiat tai niiden epäily

  • työsuhteeseen liittyvät vahingonkorvaukset

  • YT-neuvottelut tai YT-menettely

  • Sovittelu osapuolten kesken työsuhteisiin liittyen.

Hoidamme työ- ja virkaoikeudellisia riita-asioita kaikissa oikeusasteissa tarvittaessa eri puolella maata.

Pyydä lisätietoja

Apua työnantajille työsuhteen eri vaiheissa

Tarjoamme apuamme yrityksille ja yhteisöille kaikissa työsuhteeseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä työsuhteen eri vaiheissa. Näitä vaiheita ovat työsopimuksen tekeminen, työsuhteen voimassaolon aikainen työsopimussuhteen hallinnointi, varoituksen antaminen sekä työsopimuksen päättäminen irtisanomalla tai purkamalla.

 

Pyrimme ratkaisemaan asiat neuvotellen, mutta aina neuvottelutie ei riitä yrityksistä huolimatta. Työsuhteen päättäminen voi esimerkiksi johtaa riita-asian käsittelemiseen käräjäoikeudessa. Autamme yritystä valmistautumaan oikeuden käsittelyyn ja edustamme yritystä koko käsittelyn ajan. 

Kysy lisää

Tukea työsuhteen pulmatilanteisiin työntekijälle

Työsuhteen aikana voi tulla eteen tilanteita, joissa työntekijä tarvitsee oikeudellista apua. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi työsopimuksen solmimiseen, kilpailukieltoon, palkkasaataviin tai työsuhteen päättämiseen liittyvät asiat.

 

Asiaansa hoitamaan kannattaa valita hoitamaan työoikeuteen erikoistunut asianajaja. Asianajajamme neuvovat ja ajavat asiaasi kokemuksella. Tutustu henkilökuntaamme ja ota yhteyttä!

Asianajajat

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.