Yhdistys- ja yrityslakiasiat asiantuntemuksella Lahden ja Heinolan seudulla

Ota yhteyttä

Toimistomme tarjoaa laaja-alaisia asiantuntijapalveluita yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille Lahden seudulla, Heinolassa ja muualla Suomessa. Yrityslakiasioihin perehtyneiltä asianajajiltamme saat apua esimerkiksi sopimusten ja asiakirjojen laatimiseen ja niiden läpikäymiseen. Autamme yhdistyksiä ja säätiöitä toimimaan lainsäädännön edellyttämällä tavalla ja ratkaisemaan ristiriitatilanteita.

Yritysoikeuden osaamista

Yritysoikeus on yksi asianajotoimistomme erikoisosaamisalueista. Osaamisemme kattaa kaikki keskeiset oikeusalueet, kuten yhtiöoikeuden ja sopimusoikeuden. Hoidamme esimerkiksi pk-yritysten juoksevat lakiasiat, autamme riita-asioissa ja sopimusten suunnittelussa.

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme yrityksille – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Yhdistyslain ja säätiölain tuntemusta

Asianajajamme avustavat yhdistyksiin ja säätiöihin liittyvissä asioissa. Yhdistyksen toiminnasta säädetään yhdistyslaissa ja yhdistyksen itsensä erikseen hyväksymissä säännöissä. Saat meiltä apua jo yhdistysten sääntöjen laatimiseen, mutta olemme käytettävissä myös esimerkiksi yhdistyksen päätöksistä mahdollisesti aiheutuvien ristiriitojen ratkaisemisessa.

 

Säätiön hyvä hallinto edellyttää monien sääntöjen tuntemusta. Säätiöön onkin usein hyvä valita asianajaja joko hallituksen jäseneksi tai asiamieheksi. Näin säätiö voi varmistua siitä, että sen toiminta on säätiölain mukaista. Neuvomme mielellämme säätiön asioiden hoitamisessa ja autamme ratkomaan säätiön toimintaan liittyviä riitatilanteita ja päätösten moiteasioita.

Kysy lisää

Apua myös työelämän lakiasioihin

Autamme yrityksiä ja yhteisöjä myös työelämän lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä. Asianajajiltamme löytyy osaamista esimerkiksi työsuhteen solmimiseen, työsuhteen päättämiseen ja YT-neuvotteluihin liittyvissä kysymyksissä. Pyrimme ratkomaan vaikeatkin tilanteet neuvottelemalla ja tarvittaessa avustamme oikeudenkäyntiin valmistautumisessa ja sen aikana. Tutustu tarkemmin työelämän lakipalveluihimme ja ota yhteyttä!

Lisää työelämän lakiasioista

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.